Gradska hronika

Nova načelnica Pirotskog okruga preuzela dužnost

Nova načelnica Pirotskog upravnog okruga Dragana Tončić, inače diplomirani ekonomista u kompaniji “Tigar” AD danas je preuzela dužnost od dosadašnjeg načelnika Dimitrija Vidanovića, koji je iz ličnih razloga podneo ostavku na ovu dužnost.

ACA_8207_resize

U svom prvom zvaničnom obraćanju novinarima, Tončićeva, inače članica SNS-a, kazala je da će se truditi da maksimalno posvećeno obavlja ovu veoma važnu dužnost.

-Pre svega bih htela da iskoristima priliku da čestitam Međunarodni dan žena – 8. mart. Sa zadovoljstvom sam prihvatila funkciju načelnika okruga. Trudiću se da budem sprega između lokala i države, a sve zbog brige o interesu građana Pirotskog okruga. Nadam se da ću kao i prethodni načelnici Pirotskog okruga uspostaviti dobre odnose sa područnim jedinicama, stručnim službama i inspekcijskim službama našeg okruga. Trudiću se da kao radnik Vlade Republike Srbije sprovodim ciljeve naše države a sve zbog dobrobiti građana Pirotskog okruga-kazala je načelnica Tončić.

dragana tončić
Dragana Tončić, nova načelnica Pirotskog upravnog okruga

 

Slične vesti

2 Comments

  1. Znaci presudno je to sto je clanica SNS…neverovatno…Falim ti se Boze sto me majka jos maloletnog odvede u Francusku,da se ne nerviram!

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker