Kultura

Nova hit predstava pirotskog teatra – “Mi čekamo bebu”

Glumci pirotskog Narodnog pozorišta sinoć su u prepunoj sali Narodnog pozorišta premijerno izveli predstavu Mi čekamo bebu, po tekstu Stevana Koprivice a u režiji Miloša Jagodića. Standardno odlični glumci pirotskog pozorišta oduševili su pirotsku pozorišnu publiku, koja je navikla na odlične predstave, a na pirotskim daskama koje život znače debitovala je mlada i izuzetno talentovana glumica Danica Stanković. Uloge u predstavi tumače: Danica Stanković i Aleksandar Aleksić, Natalija Geleban, Zoran Živković, Aleksandra Stojanović, Aleksandar Radulović, Danijela Ivanović i Milan Nakov. 

Mlada glumica Danica Stanković, koja je ovog leta diplomirala na akademiji, Danica Stanković, kazala je Pirotskim vestima da joj je bila velika čast da, zajedno sa kolegom Aleksandrom Aleksićem tumači jednu od dve naslovne uloge već u prvoj profesionalnoj predstavi u karijeri.

-Ovo mi je prva profesionalna predstava za odrasle. Izuzetna mi je čast što su upravo meni poverili ovu ulogu. I što sam se bar na sat i po vremena, koliko traje predstava, osetila kao majka i shvatila da to nije nimalo naivno i lako. Igram Tiću. Ona sa suprugom Mićom čeka bebu. Oni su strpljivi, smireni, uzbudjeni ali veseli, i to fino raspoloženje im remete ostali likovi koji su više nego roditelji uzbudjeni. Sam proces je bio zanimljiv. Po prvi put sam, za potrebe predstave, pevala, snimili smo par songova,  plesala. Jako sam zadovoljna. Srećna sam što smo inali divnu publiku sinoć i što je bila puna sala. Reakcije i komentari su pozitivni. Mislim da smo napravili dobru predstavu i nadam se da ćemo je dugo igrati-kazala je Danica Pirotskim vestima.

Autor fotografija: Andrej Jovanović

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker