Ljudi velikog srca

Nikoli Zdravkoviću potrebna pomoć da pobedi tešku bolest

Sara i Nikola Zdravković, uprkos Nikolinoj teškoj dijagnozi – tumoru mozga, odlučili su da stupe u brak i na taj način “pokažu zube” teškoj bolesti od koje se Nikola, inače inženjer u pirotskom Tigar tajersu, leči već duže vreme.

Nikoli je za izuzetno skupe terapije potreban novac koga njegova porodica jednostavno nema, a samo za imunoterapiju iz Nemačke, Nikoli je neophodno svakog meseca 4.500 evra.

Kako kaže Nikolina supruga Sara za Pirotske vesti, zahvaljujući pomoći velikog broja ljudi, Nikoli je bolje. Poslednja dva snimka magnetne rezonance su pokazale ohrabrujuće rezultate, ali je do konačnog izlečenja potrebno još mnogo novca i vremena.

-Zahvaljujući facebook grupi Budi human – humanitarne licitacije gde su pokrenute brojne licitacije za Nikolu, sakupljanje novca ide brže. Dosta nam pomažu naši dragi Piroćanci i Nislije, kutije za prikupljanje donacija za Nikolu su svuda. Naravno da ne zaboravimo i na divnu Marinu Adamović, koja je prva krenula da prikuplja novac za Nikolu. Ogromnu pomoć pruzile su nam kako finansijsku tako i moralnu firme u kojima Nikola i ja radimo – Tigar Tyres Pirot i RCMT IT Europe-kaže Sara za Pirotske vesti.

Pomoć za Nikolino lečenje može se uplatiti putem fondacije Budi human

Za Nikolin osmeh! Budimo humani!

Pomozimo Nikoli!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 844 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human844 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732400-93

Uplatom na devizni račun: 160600000073282579
IBAN: RS35160600000073282579
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker