Gradska hronika

Nastavlja se izgradnja saobraćajnog prstena oko grada

U planu Direkcije za izgradnju grada za ovu godinu je izgradnja kružnog toka kod kasarne,  radovi na uređenju pristupnih saobraćajnica kod Drugog ringa i uređenje trotoarskih površina od Nišavske ulice do Energane “Senjak”. Ukupna vrednost radova na uređenju ulica i izgradnji kružnog toka kod Drugog ringa je oko 40 miliona dinara.

20160701_165040

Ove godine biće uređen prostor kod gradske kotlarnice. Prema rečima direktora Direkcije za izgradnju grada, Branislava Kostića, trebalo bi da bude uređen prilaz i parking prostor kod Toplane.

 – Ove godine nastavljamo sa radovima oko završetka saobraćajnog prsta oko Pirota. Radićemo na uređenju Nišavske ulice pored gradske kotlarnice, vrednost ovih radova je 3,3 miliona dinara. Javna nabavka je raspisana. Napravićemo dva prilaza odnosno ulaza za centralnu gradsku kotlarnicu i 10 parking mesta za one koji ovde stanuju i za zaposlene u „Gradskoj toplani“ – rekao je Kostić.

20160701_164954

 Od ulice Drugi ring ka ulici Srpskih vladara uređena je javna rasveta, a narednih nedelja  trebalo bi da budu sređene trotoarske i zelene površine. Ove godine biće izgrađen i kružni tok na rasksnici Drugi ring i saobraćajnice Srpskih vladara kod Kasarne, kaže Kostić.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker