Gradska hronika

Nakon rekonstrukcije Ulica Vase Pelagića u Novom Zavoju – neprepoznatljiva

Početkom ove nedelje završena je rekonstrukcija ulice Vase Pelagića, a samim tim i rekonstrukcija “kružnog puta” u Mesnoj zajednici Novi Zavoj, s obzirom da su pre desetak dana završene i ulice, Starina Novaka i Ulica “27.mart”. Tek završena ulica Vase Pelagića, sada je neprepoznatljiva u odnosu na prethodno stanje, jer je ulica dobila na širini, a  urađeni su i trotoari, kao i u preostale dve ulice.

Meštani ovog naselja prezadovoljni su urađenim ove godine, i kažu da je život i funkcionisanje u ovom delu grada mnogo bolje nego ranije. Kako kažu, nakon završetka radova, obišao ih je i gradonačelnik Vladan Vasić, koji je takođe izrazio zadovoljstvo onim što je urađeno.

Predsednik MZ Novi Zavoj Zoran Pejčić kazao je da je prezadovoljan saradnjom sa Gradskom upravom.

Sva obećanja koja smo dobili još pre izbora su ispunjena. Ovaj mali kružni put je od velikog značaja za meštane ovog naselja. U narednom periodu planiramo da uradimo Gradašnički put – trotoar, projekat se već pravi, osvetlili smo i groblje, postavili smo i crkvicu a naredne godine planiramo da radimo još neke ulice koje su u lošem stanju-ponovio je Pejčić.

Narednih dana očekuje se i završetak radova u selu Gradašnica, gde takođe, meštani čekaju asfalt dugi niz godina.

Vasić: Veoma uspešna građevinska sezona privodi se kraju. Asfaltirane ulice u Novom Zavoju

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker