Gradska hronika

Najbolja kafa u Evropi od sada i u Pirotu

Najbolja kafa u Evropi, čuvenog proizvođača “Illy” od pre par dana može se probati i u Pirotu, u novootvorenom objektu “Express corner”, nekadašnjem “Pikantu” preko puta Solitera.

20151224_161810_HDR_resize

Kako kaže vlasnica ovog objekta, reč je o novitetu u Pirotu, a sličnih objekata u kojima se može kupiti kafa ili čaj za poneti, ima u svakom većem gradu. Ova vrsta espresa proglašena je najboljom kafom u Evropi.

-Ovde se mogu probati vrhunske kafe robne marke “Illy”, napravljene od 100 posto arabike, što je danas teško naći-kaže vlasnica Tamara Bogojević.

DSC_0001_resize

 

Slične vesti

3 Comments

  1. Ne bih da se neko oseca uvredjenim ili prozvanim,ja nisam nesto posebno odusevljen ali kraci espreso se u nicemu ne razlikuje od duzeg osim u ceni.Sama kafa i nije tako losa, ali cene su za Pirot malo onako,u svakom slucaju zelim im uspeha

  2. Super je što je Pirot dobio ovako nesto, da bar na trenutak osetimo malo evrope. ta Illy kafa je stvarno jako dobra… Svidjaju mi se,naročito one sa ukusima..puno sreće u radu i nabacite neke barske stolice ispred,da bude kao u Beču..

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker