Gradska hronika

Načelnik Okruga podneo ostavku

Načelnik Pirotskog upravnog okruga Dimitrije Vidanović danas se na konferenciji za štampu obratio javnosti i saopštio da zbog ličnih razloga podnosi ostavku na funkciju načelnika Pirotskog upravnog okruga, koju je obavljao od novembra 2014. godine.

-Poštovani građani Pirota i Pirotskog okruga, želim da vas obavestim da podnosim ostavku na mesto načelnika Pirotskog upravnog okruga iz ličnih razloga. Zahvaljujem se na poverenju koje mi je bilo ukazano, trudio sam se da povereni posao u državnoj upravi obavljam krajnje profesionalno, pošteno i dostojanstveno u interesu građana, Republike Srbije i  napretka svih opština Pirotskog okruga. Želim da se zahvalim na izuzetnoj saradnji zaposlenima u Opštoj službi Pirotskog upravnog okruga, republičkim inspektorima, članovima Saveta okruga iz Babušnice, Bele Palanke i Dimitrovgrada, kao i svim predstavnicima državnih organa i institucija sa kojima Pirotski upravni okrug sarađuje. Kao odgovoran čovek, obavljaću formalno dužnost do postavljanja novog načelnika Pirotskog upravnog okruga od strane Vlade Republike Srbije-kazao je Vidanović novinarima.

dimitrije vidanovic

 

Slične vesti

3 Comments

  1. I tek tako, bez obrazlozenja. Ovo je samo neki licni interes, a nadam se da cemo uskoro saznati i koji. Drzavni vrh bi trebao da mnogo vise vodi racuna o tome kako bira i postavlja ovakve sluzbenike. Njegov predhodnik je svoju ostavku lepo i kulturno obrazlozio javnosti i to je bio moralni cin. Sta li ce nam sledece servirati Pirotska Nova Snaga zajedno sa narodnim poslanikom Draganom Todorovicem?

  2. Pa i nije neka velika steta sto se gradjana Pirota tice ta ostavka Dimitrija Vidanovica! Osim sto je inspekciskim sluzbama rukovodio i skidao kozu privatnicima i gradjanima Pirota nista bolje nije uradio!

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker