Sport

Na Turniru “Velibor Vasović Vaske” fudbaleri Škole “Libero” zaustavljeni u četvrtfinalu

Škola fudbala “Libero” iz Pirota učestvovala je danas na Prolećnom turniru “Velibor Vasović Vaske” u Aleksincu na kojem su učestvovali i FK Radnički iz Niša, FK Partizan Beograd, FK Sinđelić, FK Jagodina, FK Nacional i još nekoliko škola fudbala iz Niša, Ćuprije i Aleksinca. Pirotski fudbaleri pobedili su Jagodinu sa 3:2 i igrali nerešeno 1:1 sa domaćinom, Školom fudbala “Velibor Vasović Vaske”. Pirotski tim završio je takmičenje u četvrtfinalu porazom od FK Nacionala sa 1:0.

Trener “Libera”, Miloš NIkolić, kaže da su njegovi mladi fudbaleri u većem delu susreta bili bolji protivnik. Čestitao je svojim dečacima na odličnoj igri i prikazanom fudbalu. Takođe, rekao je da pravo vreme tek dolazi za njegove fudbalere, nastavlja se vredno sa radom, a već naredne nedelje sa svim selekcijama, 2011, 2012, 2013. i 2014. godište gostovaće kod svojih prijatelja, FK Vlasina iz Vlasotinca.

Nikolić je napomeneuo da je počela sa radom i Škola fudbala LIBERO CICIBANI, to su dečaci rođeni 2015. i 2016. godine i da je interesovanje mališana zaista veliko.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker