Sport

Na stazi kod 4. kilometra održana poslednja trka Kupa Srbije u planinskom biciklizmu (FOTO i VIDEO)

Pirotski biciklisti iz Biciklističkog kluba Bike M osvojili OSAM medalja

Na stazi kod 4. kilometra, u organizaciji Biciklističkog kluba Bike M, uz podršku Grada Pirota i Turističke organizacije Pirot danas je održana poslednja trka Kupa Srbije u planinskom biciklizmu, na kojoj su pirotski biciklisti ostvarili izuzetne rezultate osvojivši čak osam medalja. 

pirotski biciklisti na kupu srbije u mtb

Miloš Jovanović, jedan od organizatora trke kazao je da se ovom trkom zatvara ovogodišnja.

-Učestvovalo je oko 80 takmičara iz klubova iz cele zemlje. Pirotski biciklisti su uspeli da u Elit masters kategoriji prvo, drugo i treće mesto. Prvi je stigao Aleksandar Džunov sa izuzetnim vremenom, drugi Miodrag Naunović i treći Igor Vlatković.  U kategoriji CFA prvi je stigao Miloš Jovanović, drugi Đorđević Bratislav i treći Predrag Ivanov. U kategoriji juniora srebro je osvojio Đorđe Stevanović, dok je u kategoriji mlađih kadeta drugi stigao Andrija Naunović-kaže Jovanović za Pirotske vesti i dodaje da je danas u kategoriji kadeta prvu svoju trku vozio i mladi Petar Ilić.

Da sve protekne u najboljem redu, s obzirom da se vozilo nakon kiše koja je padala celu noć, pobrinuli su se pirotski radioamateri.

Bojan Božić, iz Radio kluba Pirot kazao je za Pirotske vesti da je deset mladih radioamatera učestvovalo u organizaciji trke. Oni su bili raspoređeni po punktovima i imali su obavezu da javljaju putem radio veze kakva je situacija na stazi, da li ima eventualno padova, povreda ili nekih nepredviđenih prepreka na stazi.

planinski biciklizam

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker