Gradska hronika

MUP-u nagrada od opštine Dimitrovgrad

Pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i načelnik Sektora za ljudske resurse Vladimir Ilić prisustvovao je obeležavanju Dana opštine Dimitrovgrad i slave opštine Rođenje Presvete Bogorodice.

Povodom praznika Opštine Dimitrovgrad, odbornici Skupštine opštine doneli su jednoglasnu odluku o dodeli priznanja Ministarstvu unutrašnjih poslova za doprinos u očuvanju bezbednosti i zaštiti državne granice u vreme migrantske krize na teritoriji opštine Dimitrovgrad.

Posebno je istaknut rad pripadnika granične policije, kao i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina koji se nalazi na čelu Radne grupe za rešavanje problema mešovitih migracionih tokova.

Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za ljudske resurse Vladimir Ilić pozdravio je prisutne odbornike i građane opštine Dimitrovgrad u ime ministra policije Aleksandra Vulina zahvalivši se odbornicima na tome što cene i prate rad srpske policije i ministra Vulina.

„U toku migrantske krize, po naredbi predsednika Vučića, pripadnici policije, zajedno sa lokalnom samoupravom preduzimali su odgovarajuće mere i radnje sa ciljem evidentiranja i humanog postupanja prema migrantima, ali i radi očuvanja bezbednosti naših građana.

Ponosni smo na Srbiju koja je jedina evropska zemlja koja je na human način postupala prema migrantima, ali je uspela i da zaštiti svoje građane”, poručio je Ilić.

tekst i foto – sajt MUP-a

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker