Gradska hronika

Mladi Piroćanac prvak države iz fizike!

Mladi Piroćanac Vladan Vasić, učenik sedmog razreda OŠ “Sveti Sava” osvojio je danas prvu nagradu na republičkom takmičenju iz fizike. Nagrada je ovom talentovanom Piroćancu, po rečima njegove mentorke profesorke Nataše Ristić uručena danas u zgradi Skupštine Srbije u Beogradu.

rezultati fizika

-Veliko nam je zadovoljstvo što se ime našeg grada danas čulo u Skupštini Republike Srbije, gde je Vladanu dodeljena nagrada-kaže profesorka Ristić.

Osim Vasića, odlične rezultate ostvarili su i učenici šestog razreda, i to Bogdana Kolić, iz OŠ “Vuk Karadžić” koja je osvojila drugu nagradu, zatim Vuk Ignjatović iz OŠ “8. septembar”, koji je takođe osvojio drugu nagradu i Momčilo Tošić iz OŠ “8. septembar”, kome je dodeljena pohvala.
Odlične rezultate ostvarili su i osmaci. Aleksa Stefanović bio je drugi a Stefan Ćirković treći.

A.Ć.

 

 

Slične vesti

2 Comments

  1. Do sada nisam primetila da imate nepotpune vesti, ali ovoga puta nepravedno ste izostavilli učenike osmog razreda, Aleksu Stefanovica, koji je na ovom takmicenju u kategoriji osmog razreda osvojio drugu nagradu, kao i plasman na dalje takmicenje i Stefana Cirkovica, koji je osvojio trecu nagradu. Bilo bi lepo da informaciju prenesete kompletno.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker