Sport

Milovanović: Lako neće biti, očekujem jednu ozbiljnu utakmicu protiv Beovuka

U devetom kolu Druge lige Srbije u košarci Pirot dočekuje beogradski Beovuk 72. Utakmica se igra sutra, subota 27. novembar, u Hali “Kej” od 18. časova. Prema poziciji na tabeli, Pirot deli prvo mesto, Beovuk je pretposlednji, domaći tim se može smatrati favoritom. Međutim, Beovuk 72 je o veoma dobra, iskusna ekipa koja je u poslednjim utakmicama gubila minimalnim rezultatom, pa se s toga u Hali “Kej” može očekivati prava prvenstvena utakmica, uz mnogo borbenosti sa obe strane.

U najavi sutrašnje utakmice Strahinja Stanković, talentovani mladi košarkaš Pirota, kaže da rival zaslužuje svaki respekt, ali očekuje da će njegov tim, kao i do sada, pružiti maksimum, dati sve od sebe i zabeležiti novu pobedu. Pozvao je publiku da, kao i u prethodnim mečevima, dođe u velikom broju i pruži podršku.

Šef stručnog štaba Pirota, Zoran Milovanović, siguran je da neće biti lako sa Beovukom, ali očekuje dobar pristup svojih igrača i ovoj utakmici.

“Mi smo ovih dana podosta razgovarali, radili smo i jednu analizu. Posle onog prvog kola bilo je jako teško i tada smo bili na jednoj vrsti ispita, pokazali ozbiljnost i karakter i sada je ponovo jedan ispit koji je sličan, mada smo u boljoj poziciji pa nam deluje malo lakše. Imamo još 4 kola do pauze, i sve što radimo i organizujemo jeste da nastojimo da dobijemo sve te utakmice. Neće biti lako, periodično po jedan ili dva igrača izostaje, ali sve što radimo trudimo se održimo ekipu na okupu i da budemo ozbiljni. Beovuk je ekipa sa dugom tradicjom igranja u KLS i B ligi tako da je to dobar tim, očekujem jednu ozbiljnu utakmicu i baš ozbiljno shvatam protivnika”- rekao je Milovanović.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker