Kultura

Miloš Gota Živković snima spot prvenac u jedinstvenom ambijentu Muzeja Ponišavlja

Naš sugrađanin Miloš Gota Živković počeo je sa snimanjem spota – prvenca za pesmu “Isprošena”, za koju poznavaoci muzike tvrde da predstavlja budući veliki hit. Miloš za Pirotske vesti kaže da pesmu snimio u saradnji sa dobro poznatim imenima naše estrade Banetom Opačićem, Mariom Pajićem i Acom Krsmanovićem na harmonici, a u snimanju spota angažovani su vrhunski profesionalci, ali i “domaće snage”. Miloš je odlučio da se spot snima u jedinstvenom ambijentu Muzeja Ponišavlja, gde do sada nisu snimani ovakvi spotovi, ali je ovaj ambijent dobro poznat filmadžijama s obzirom da su u njemu snimani brojni poznati filmovi poput “Zone Zamfirove”, “Ivkove slave” i mnoga druga velika filmska ostvarenja.

-Za video produkciju spota zadužen je Igor Kostić. Zajedno sa verenicom smo hteli da uradimo korak više s obzirom da se bavim pevanjem više od deset godina pa smo hteli da promovišemo i naš grad. Grad Pirot mi je izašao u susret, gradonačelnik, Dom kulture, Narodno pozorište, Muzej Ponišavlja i kafana Ladna voda. Svima se zahvaljujem i jedva čekam da spot ugleda svetlost dana-kaže Živković za Pirotske vesti.

[Best_Wordpress_Gallery id=”22″ gal_title=”Snimanje spota za pesmu Isprošena””]

Ana Radulović, model iz Beograda kaže da je oduševljena ambijentom u Muzeju Ponišavlja.

-Ovde je prelepo, nisam videla da se nešto slično radilo u takvom ambijentu kada je o muzičkim spotovima reč. Nadam se da ću malo više videti Pirot sutra, pošto ćemo nastaviti snimanje i na tvrđavi i na još lokacija-kaže Ana.

Igor Kostić, producent spota kaže da je zaista zadovoljstvo raditi u ovakvom ambijentu.

-Naporno je, ovaj spot je zaista zahtevan poduhvat kada je o video produkciji reč,  ali se trudimo se da dobijemo maksimum iz svega. Za sada sam zadovoljan-kaže Kostić.

Slične vesti

Pročitajte i:
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker