Mihajlovićeva posetila SNS Pirot: Budite ponosni na sve što radimo za građane Srbije

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke prof. dr Zorana Mihajlović posetila je danas gradski odbor ove partije u Pirotu i sa poverenikom stranke Milanom Jovanovićem i članovima stranke razgovarala o radu SNS u Pirotu.

Mihajlovićeva se zahvalila na lepom dočeku i rekla da jedni bez drugih ne mogu i da svi daju svoj maksimum, na kojoj god poziciji se nalazili.

“Mnogo smo uradili u prethodnom periodu i na to treba da budemo ponosni. Ne samo da smo bolji od prethodnika, nego teško da će se pojaviti neko ko će raditi kao mi. Samo ove godine krećemo u izgradnju nekoliko novih auto-puteva. Sledeće godine nas čekaju parlamentarni i lokalni izbori i na nama je da pokažemo rezultate koji su istorijski. Svako ko kaže suprotno, ne govori istinu. I sve što radimo radimo za dobrobit naših građana”, poručila je ona.

Milan Jovanović se zahvalio potpredsednici Mihajlović na predanom radu i podršci.

“Podržavamo politiku predsednika Vučića koja je usmerena ka regionalnoj i političkoj stabilnosti. Zahvalni smo Vladi Srbije na svemu što je uradila za naš kraj, a govorimo o kapitalnim infrastrukturnim projektima, kao što je auto-put. Hvala Zorani Mihajlović koja pruža ogromnu podršku i intenzivno prati realizaciju svih projekata. SNS je tu da pomogne, srećni smo što nijedan kraj nije zapostavljen i što jug Srbije nije zaboravljen”, rekao je.

Vanja Udovičić rekao je da je snaga stranke u zajedničkom radu.

“Danas sam posebnm ponosan jer smo prošli auto-putem koji je bolji nego bilo gde u svetu. Krajolik kojim smo danas prošli čini da se osećamo toliko ponosnim da nam daje elan da se borimo i bez dana odmora. Kada imamo predsednika kakav je Aleksandar Vučić ili Zoranu Mihajlović koja se bori kao lavica, zadovoljstvo je biti deo takvog tima. Hvala vam zbog svega što i vi radite ne samo za vaš grad već i celu Srbiju”, rekao je Udovičić.

Sastanku je prisustvovao i narodni poslanik Dušan Borković.

foto Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar