Kultura

MEĐUNARODNI BESTSELER „NEMOJ DA BRINEŠ“ U PRODAJI – 48 lekcija o smanjenju anksioznosti budističkog sveštenika Šunmja Masuna

Pirotske vesti i Vulkan izdavaštvo poklanjaju čitaocima Pirotskih vesti tri primerka ove knjige. Poklanjamo tri primerka ove knjige čitaocima PV koji prvi pošalju mejl sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona - zbog kurirske službe) na mejl [email protected]

Da li se često usredsređujete na negativne misli, posle čega vam ponekad biva veoma teško da ih se oslobodite? Dešava li vam se da uhvatite sebe kako nastojite da kontrolišete druge, težeći tome da im nametnete svoje vrednosti i životnu filozofiju? Da li ste skloni razmišljanju da stvari moraju biti baš onakve kakvim ste ih zamislili? Kakvo ste olakšanje osetili kada ste shvatili koliko su sve te brige beznačajne?

U knjizi poznatog zen budističkog monaha Nemoj da brineš otkrićete zašto se 90% vaših briga zapravo nikada neće ostvariti.

Opustite se uz ovaj veoma praktičan priručnik za prevazilaženje anksioznosti autora bestselera Zen: Jednostavno srećan život. Odbacite stvari koje vam nisu potrebne. Vodite beskrajno jednostavan život, bez nepotrebnih strepnji i briga, i bez priklanjanja vrednostima drugih ljudi.

Ključno je fokusirati se samo na ovde i sada. Čineći to, oslobađate se nepotrebne anksioznosti i vaš um postaje miran. Prateći 48 jednostavnih lekcija ove knjige, uživaćete u smirenijoj, opuštenijoj, pozitivnijoj verziji sebe, i naučićete kako da: prestanete da se poredite sa drugima; uklonite nepotrebne stvari iz svog života i učinite ga apsolutno jednostavnim; prestanete da tražite, žurite i budete opsednuti; tumačite stvari pozitivno – vi odlučujete da li ste srećni ili ne; prestanete da primate previše informacija; napravite pauzu od takmičenja – to je zen način izbegavanja anksioznosti; ne zasnivate odluke na dobitku i gubitku.

„Naslov govori sve.“ – Mens džornal

„Masunovi saveti su nam danas i te kako potrebni.“ – Lajbreri džurnal

„Masunova proza otelotvoruje njegovu poruku.“ – Pablišers vikli

Priručnik za prevazilaženje anksioznosti Nemoj da brineš dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker