Lokalna samouprava

Marko Pantelić, fudbalska legenda i potpredsednik FSS: Pirot je mnogo uložio u sport i fudbal posebno. Zaslužuje superligaša

Danas je delagacija FSS-a posetila Pirot gde je sa gradonačelnikom Pirota mr Vladanom Vasićem amaterskim fudbalskim klubovima podelila 30 paketa opreme

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije koju su činili Marko Pantelić, potpredsednik FSS i generalni sekretar FSS prof. dr Jovan Šurbatović danas su posetili Pirot gde su zajedno sa gradonačelnikom Pirota mr Vladanom Vasićem podelili 30 paketa sa opremom i fudbalskim loptama namenjenih amaterskim klubovima iz celog Pirotskog okruga. Pantelić je tom prilikom kazao da je zadovoljstvo boraviti u gradu koji daje snažnu podršku sportu uopšte, a posebno fudbalu kao najpopularnijem sportu, te da Pirot zaslužuje da, kada naravno terenu Radnički to i opravda, dobije superligaša.

oprema fudbalskim klubovima

Potpredsednik Pantelić istakao je da je FSS sve amaterske klubove u Srbiji pomoći paketima opreme. 

-U ovom momentu će biti preko 2000 paketa koje smo podelili amaterskim klubovima u celoj Srbiji. Jako smo sretni što smo u Pirotu i što smo naišli na grad i upravu, gradonačelnika koji ulažu jako puno u sport, u fudbal, samim time, rezultat je da Pirot danas ima standardnog prvoligaša, a zašto da ne, da u narednim godinama Pirot bude imao i superligaša, naravno ako to zasluži na terenu. Vrata Saveza su uvek otvorena za Pirot-kazao je Pantelić.

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić izjavio je da mu je drago da su sada FSS, a pre nekoliko dana i Košarkaški savez Srbije, prepoznali Pirot kao grad gde se dobro radi kada je sport u pitanju.

-Ovde se pre svega zdravo radi. Mi ne jurimo za uspesima van sportskih terena, već isključivo na terenima. Pomoć je svakako dobrodošla-poručio je Vasić.

Svečanosti je prisustvovao i predsednik Okružnog fudbalskog saveza Vidojko Panajotović.

[Best_Wordpress_Gallery id=”36″ gal_title=”Delegacija FSS u poseti Pirotu”]

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker