Sport

Marko Ćirić odlično startovao na svojim prvim takmičenjima u bodi bildingu

Naš sugrađanin Marko Ćirić, na svom prvom takmičenju u bodi bildingu, koje je održano u Jagodini, u kategoriji Men’s Physique osvojio je odlično peto mesto. Već na narednom takmičenju, Kup Serbia Open u Boru, na Memorijalnom turniru “Novica Pauljačić”, Marko je bio treći.

-Aktivno treniram od decembra prošle godine, od tad imam trenera Miloša Ristića, koji vodi moju ishranu i treninge, a za takmicenje smo došli na ideju pre tačno tri meseca i od tad smo krenuli aktivnije spremanje. Pored rada u Tigru, rad u tri smene, pronalazio sam vreme za trening i uklapao ishranu za taj režim rada, bilo je dosta naporno, ali trud se na kraju isplatio u Boru trećim mestom. Posebnu zahvalnost dugujem treneru Milošu Ristiću, sto je prepoznao u meni potencijal i bio dostupan za mene 24/7, babi i dedi koji su spremali obroke kad ja nisam bio u mogućnosti, roditeljima, i devojci koja je bila moja najveća podrška tokom priprema i koja je bila uz mene na oba takmičenja-kaže Marko za Pirotske vesti.

-U toku su pripreme za naredno takmičenje u Vrnjačkoj Banji 10. oktobra. Nisam očekivao nikakav plasman na prethodna dva takmicenja, izašao sam čisto da vidim gde sam u tom svetu, sa istim stavom izlazim i na naredno bez obzira na prethodni plasman u Boru. Ovo je samo bila odskočna daska za ono što planiram u budućnosti, a to je da se bavim trenerskim poslom za koji se spremam čim prodje poslednje takmičenje-kaže Ćirić.

fotografije Miloš Ristić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker