Završava se rekonstrukcija Jastrebačke ulice

Podelite

Asfaltiranje Jastrebačke ulice privodi se kraju. Danas su završne radove obišli gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić i direktor Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju grada Slaviša Svilarov. Ova ulica je bila u jako lošem stanju, a tokom rekonstrukcije najpre je izvršena sanacija vodovodne mreže za šta je bio zaduženo JP “Vodovod i kanalizacija”, da bi se zatim krenulo sa uređenjem i na kraju kompletnim asfaltiranjem ulice. 

-Želim da se zahvalim ljudima u ovoj ulici na razumevanju i strpljenju, ali to su jednostavno neminovni građevinski radovi. Sada će imati kvalitetnu vodovodnu mrežu, nov, kvalitetan asfalt u dužini od oko 550 metara. Ono što nas očekuje kada je o ovom delu grada reč jeste put prema Berilovcu koji je takođe u lošem stanju. Radićemo ga u fazama. Nadam se da ćemo uskoro obići i radove na izgradnji crpne stanice u Berilovcu. U Izvoru se radi i uvođenje kanalizacione mreže nakon čega će se raditi i u Berilovcu. Do kraja godine očekuje nas još par asfaltiranja. Radiće se Ulica Živojina Nikolića Brke, Prvomajka ulica, u svim tim ulicama Vodovod je već uradio svoj deo posla kada je o vodovodnoj i kanalizacionoj mreži reč-kazao je gradonačelnik Vasić.

 

Direktor Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju grada Slaviša Svilarov istakao se danas završava asfaltiranje Jastrebačke ulice u dužini oko 550 metara. Izvođač radova je “Trejs” iz Niša. 

-Vrednost investicije je oko 5.5 miliona dinara bez PDV-a. Investitor je Gradska uprava kao i za sve druge investicije. Pripremni radovi su završeni još ranije. Rađen je nulti sloj asfalta i sada završni sloj debljine četiri centimetara. Radiće se i trotoari tamo gde ih ima. To će uslediti narednih dana i očekujem da narednih dana i ova investicija bude završena na kvalitetan način-kazao je Svilarov.

Podelite

1 Komentar

  1. Dragan

    11.10.2018. at 07:09

    Ulica 46.divizije nema nijedan slivnik,kanalizacija još od 60-ih godina prošlog veka prolazi kroz placeve a ne duž ulice, trotoari apsolutno nisu u funkciji, trećina drvoreda je istrulela i uklonjena, betonske bandere su veoma oronule i pitanje je kad će neka pasti na kuću, ulicu ili prolaznike. Radi se o veoma prometnoj ulici između stadiona, adrenalin parka i zatvorenog bazena sa jedne i osnovne škole “8.septembar”sa druge strane i tu prolazi dosta učenika. Uz sve navedeno, ulična rasveta nije u funkciji već oko 5 meseci. Sve dosadašnje molbe, zahtevi i urgencije nisu dale rezultat. Ako ništa drugo – HITNO ukloniti oronule bandere dok neka nije pala nekome na glavu ili krov!!!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1