Pirot – na “Putu svile” – značajna saradnja sa najvećom slobodnom zonom na svetu iz Šangaja

Podelite

Memorandum o saradnji između Slobodne zone Pirot i Direktoratom za slobodnu trgovinu Šangaja potpisan je 13.06.2018. godine u prisustvu predstavnika Svetske federacije slobodnih zona (FEMOZA) u prostorijama UO Privredne komore Pirot.

Za poslovnu delegaciju Šangaja organizovan je prijem kod gradonačelnika Pirota mr Vladana Vasića, nakon čega je u prostorijama Komore upriličena prezentacija Slobodne zone Pirot, sastanak sa predstavnicima kompanija Tigar Tajers, D-Company i Tigar AD i obilazak Zone.

Memorandum o saradnji uspostavljen je sa ciljem saradnje, razmene informacija, iskustava i unapređenja prisustva potpisnica na tržištu stranih investicionih projekata. Memorandum su potpisali izvršni direktor Slobodne zone Pirot dr Dragan Kostić i potpredsednik Direktorata za slobodnu trgovinu Šangaja Li Zhaojie u prisustvu predsednika FEMOZA-e Juan Torrents-a.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1