Anđelka Prpić razgalila prepunu salu Doma vojske

Podelite

Večeras je u prepunoj sali Doma vojske Anđelka Prpić u predstavi “Šta me snađe” oduševila pirotsku publiku. Interesovanje za predstavu bilo je ogromno pa je sala Doma vojske bila prepuna, a kako bi bilo mesta za sve zainteresovane, unešen je i veliki broj stolica. Predstava je rađena po tekstu Nebojše Romčevića a u režiji Branka Đurića Đure. Organizator je Dom kulture Pirot. 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1