Ljudi velikog srca

Kristini je potrebna naša pomoć! Uprkos činjenici da boluje od cerebralne paralize, Kristina je prošle godine diplomirala na Pravnom fakultetu. Sada joj je, više nego ikada, potrebna NAŠA POMOĆ!

Kristina Ćirić rođena je 1996. godine. Nakon druge redovne vakcine, koju je primila u četvrtom mesecu života, dobila je grčenje mišića celog tela i do trinaestog meseca niko nije znao šta je sa Kristinom. Kako bi se utvrdilo šta se događa, Kristina je poslata u Zavod za Cerebralnu paralizu u Beogradu gde je i potvrđeno da je Kristina već cela deformisana sa prognozom da će život provesti kao biljka. Od tog trenutka je krenula borba. Sedam godina je po šest meseci tokom hladnijeg perioda provodila u tom istom zavodu, vežbajući bukvalno po ceo dan. Leta i lepo vreme koristila je za odlazak u banje i plivanje na bazenu. Sa vežbanjem je nastavila sve ovo vreme. Dva puta je bila na intervenciji kod ruskih doktora i dva puta je primila botulin. Kristina nikada nije koristila bilo kakve lekove.

Pre godinu dana Kristina je diplomirala na Pravnom fakultetu. Osnovnu i srednju školu je redovno pohađala. Vrlo je ambiciozna i odgovorna, uporna i hrabra. Na sreću nema pratećih bolesti, tako da funkcioniše dosta dobro.

Kristini je potreban nastavak terapije robotike u klinici Neuromedic u Nišu. Posle dva ciklusa terapije gde je postigla fantastične rezultate, prognoze su da će moći da se osamostali i hoda bez ikakvih pomagala, odnosno bez hodalice pomoću koje se sada kreće.

Jedan ciklus terapije traje minimum tri meseca sto je oko 12 hiljade evra

Da bi zavrsila treci ciklus, na koji je krenula,potrebno je trenutno jos polovina novca.

SVE DETALJE I NAČINE ZA UPLATU I POMOĆ KRISTINI MOŽETE VIDETI NA OVOM LINKU.

Uplati na račun korisnika

Dinarski račun:

Devizni račun:00-540-0002374.7

IBAN:

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker