Sport

Košarkašice pobedile ekipu Topličanina 2012 iz Prokuplja

U četvrtom kolu Druge ženske lige Srbije – jug B košarkašice Gimnazijalca su u subotu gostovale ekipi Topličanin 2012 u Prokuplju. U ovoj utakmici bolje su bile naše košarkašice i slavile sa 74:57. 

Za ovu utakmicu trener Vladica Ranđelov, zbog bolesti nije mogao da računa na Janju Marinković i Mariju Marković, pa je pružio priliku mlađim i perspektivnim košarkašicama. Svoju prvu utakmicu za seniorsku ekipu odigrala je i Staša Bunčić iz pionirske selekcije.
Najefikasnije u našoj ekipi bile su Milica Mančić sa 25 i Anđela Pavlović sa 17 poena, dok je Anđela Anđelković ubacila 12 a Jovana Petrović 11 poena. dsc_1495_resize
Narednog vikenda, u petom kolu, košarkašice Gimnazijalaca dočekuju ekipu Aktavis Akademije iz Leskovca, a utakmica se igra u hali Kej u nedelju od 16.00 časova

Narednog vikenda počinje takmičenje mlađe selekcija Gimnazijalca. Pionirke 1 gostuju ekipi Mladost Vesna u Beloj Palanci, pionirke 2 gostuju ekipi Napretka u Aleksincu, a selekcija mlađih pionirki gostuje ekipi Student 1 u Nišu.

gimnazijalac

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker