Sport

Košarkašice “Gimnazijalca” nastavljaju pobedonosnu seriju

Druga ženska liga Srbije u košarci

Pirot: Hala “Kej”

ŽKK “Gimnazijalac Tigar” 78-50 ŽKK “Ljubovija” (19-13, 20:11,18:12, 21:14)

ŽKK “Gimnazijalac Tigar”: Milica Mančić (K), Jovana Ignjatović, Bratislava Ignjatović, Jovana Petrović, Anja Pejčić, Marija Marković, Valerija Ćirić, Vanja Krstić, Staša Bunčić, Maja Stanojević, Janja Dinić.

Košarkašice “Gimnazijalca” nastavljaju seriju veoma dobrih igara kako na domaćem terenu tako i na gostovanju. Treću uzastopnu pobedu ostvarile su nad neugodnom ekipom Ljubovije i to ubedljivom razlikom. Trener pirotskih košarkašica, Vladica Ranđelov, ima samo reči hvale za svoj tim.

“Velika pobeda za našu ekipu, treća uzastopna. Jos veći značaj ove pobede jeste da je ostvarena većom razlikom u odnosu na prvu utakmicu sa ekipom Ljubovije. Naša ekipa je pokazala veliku želju, veliku borbenost da se ova utakmica dobije i ja im na tome iz sveg srca čestitam. Čestitao bih i protivniku na fer i korektnoj igri, ali u svemu je naša ekipa ovog puta bila bolja. Nastavljamo da treniramo, već sutra nas čeka gostovanje u Sremskoj Mitrovici ekipi Srema, zaostala utakmica 10. kola. Malo je vremena za odmor, čeka nas dug put, nadam se da ćemo uspeti da se odmorimo i odigramo borbeno još jednu fizički zahtevnu utakmicu.

Utakmica sa ekipom Srema igra se sutra, u ponedeljak  25. januara, od 15 časova i 30 minuta u Sremskoj Mitrovici.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker