Sport

Košarkaši u subotu igraju derbi. Dolazi ekipa Zdravlja iz Leskovca

 U subotu od 19:30 košarkaši Pirota dočekuju ekipu Zdravlja u pravoj derbi utakmici  Druge muške lige Srbije u košarci. Reč je o odličnoj ekipi, a trijumf protiv nje u kup takmičenju, ne bi trebalo da nas zavara jer je reč o zaista odličnoj ekipi sa fenomenalnim trojkašem Jugovićem sa procentom šuta za trojke od 60 posto, kazao je trener pirotskih košarkaša Marko Spasić.

-Leskovac je grad košarke, imaju tradiciju za svako poštovanje. Mi smo ove sezone već igrali kup utakmicu sa njima, pobedili smo, ali smo tu utakmicu odavno stavili iza sebe jer nam Zdravlje u subotu dolazi u najjačem sastavu sa neverovatnim trojkašem Aleksa Jugovićem koji ima procenat šuta za tri poena od 60 posto. Sve u svemu očekuje nas prava derbi utakmica-kazao je Spasić i dodao da Leskovčani igraju brzu i modernu košarku.

-Malo smo bili uzdrmani nakon ubedljivog poraza u poslednjem kolu ali smo to stavili iza sebe, stavićemo u subotu srce na teren i nadamo se najboljem-dodao je Spasić.

Uzdanica pirotskog tima Sanel Mukanović kaže da je ekipa Zdravlja veoma dobra.

-Imamo još četiri kola do kraja prvenstva a po meni, utakmica protiv Leskovca i naredna protiv Smederevske Palanke su najvažnije za našu ekipu-kazao je Mukanović uz apel ljubiteljima košarke da u što većem broju dođu u halu Kej u subotu.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker