Ostale vesti

Koalicija za Pirot među prvima u Srbiji predala listu

Tačno u 23:00 Koalicija za Pirot predvođena mr Vladanom Vasićem predala je potpise Opštinskoj izbornoj komisiji. Vasić je nakon prijema liste od strane OIK kazao da je za svega nekoliko sati prikupljeno više od 3.000 potpisa građana koji podržavaju KZP uz poruku da će osim broja 1 na glasačkim listićima za lokalne izbore, KZP biti na istom mestu i 24. aprila.

Vasić se najpre zahvalio svim građanima Pirota koji su svojim potpisima podržali listu Koalicije za Pirot.

-Mi smo prijatno iznenađeni odzivom naših birača, bukvalno za nekoliko sati smo prikupili 3.000 potpisa, posle smo radili na sređivanju i sortiranju liste i prvi smo predali listu. Ja sam siguran da će tako biti i 24. aprila. Veoma je teško pobeđivati više puta zaredom, i 2004. i 2008. i 2012. , ali sam obećao da ćemo naporno raditi na razvoju Pirota, puno toga smo uradili i ja uopšte ne brinem da ćemo i 24. aprila biti broj 1-kazao je Vasić.

vasic lista predaja

On je dodao da su se na listi Koalicija za Pirot- Vladan Vasić pored tradicionalnih partnera poput SPO-a našle i druge stranke.

-Tu su i Nova Srbija, DSS, Pirotski naprednjaci i SDPS Rasima Ljajića, dakle to je lista koja je najviše koalicionih partnera okupila u Pirotu tako da je to još jedan argument više da budemo sigurni u pobedu-zaključio je Vasić.

ACA_8142_resize

kzp

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker