Sport

KK “Pirot” sve bolji, još malo do prave forme

Trening utakmica

Pirot – Hala “Kej”, 19 časova i 30 minuta

KK “Pirot” – KK “Napredak” Aleksinac 66:74 (18:16) (17:15) (16:21) (15:22)

KK “Pirot” : Đonlić, Mukanović, Planningan, Filipović, Dragović, D. Đorđević, Rašić, Pendić, Vraneš, Matović, B.Đorđević, Stojanović.

Košarkaši Pirota odigrali su poslednju trening utakmicu pred početak prvenstva Košarkaške lige Srbije sa veoma dobrim rivalom, Napretkom iz Aleksinca. Bila je ovo prava generalna proba za Piroćance koje očekuju u najkvalitetnijem košarkaškom društvu Srbije teški mečevi iz kola u kolo. Treba imati u vidu da su naši košarkaši relativno kasno počeli sa treninzima i uigravanjem ekipe, ali su večeras, pre svega svojom pokretljivošću, brzinom i trčanjem nagovestili svoju dobro poznatu igru. 

“Sigurno je da sam zadovoljniji u odnosu na igru u prošloj trening utakmici, ali smo još daleko od forme koju želimo i očekujemo.Još nemamo sve igrače razigrane što se tiče napada. U odbrani smo dosta poboljšali igru, ima tu agresivnosti, naročito je to bilo dobro u prvom poluvremenu. Naravno, treba nam više provedenih sati u Hali na zajedničkim treninzima. Posle prošle utakmice smo imali tri kvalitetna treninga gde smo vežbali taktiku tako da sad izgleda mnogo bolje. Nadam se da će do prvog kola prvenstva sve to biti još bolje. Ovi momci vrede, znaju da igraju košarku, jednostavno potrebno je vreme za uigravanje jer smo se kasno sakupili. Nije to alibi, imamo dosta razloga za optimizam i verujem da ćemo potpuno spremni dočekati u prvom kolu KK “Beograd”- izjavio je posle utakmice trener pirotskih košarkaša, Marko Spasić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker