Sport

Kapije stadiona kraj Nišave ove sezone otvorene za sve ljubitelje fudbala – ulaz se neće naplaćivati

Fudbaleri Radničkog u nedelju u premijernoj utakmici jesenjeg dela prvenstva Treće lige dočekuju u 17 sati ekipu Trstenika. Trener Radničkog Aleksandar Kuzmanović kazao je da ima još prostora za napredak a prva utakmica će u nedelju pokazati gde je ekipa kada je reč o nivou igre. 

-Teže je pronaći podatke o protivnicima u ovom rangu takmičenja, pitanje je dal se utakmice snimaju ili ne, ali mi smatramo da smo mi ti koji treba da postavljaju pitanja i ne obaziremo se previše, trudićemo se da izađemo u svaku utakmicu najspremniji, najbolji. Pozicija centarfora je i dalje prazna kod nas. U ovom trenutku popunićemo to mesto sa mlađim igračem, ali svakako da je nama potreban igrač formata Ace Stojkovića. Mi ćemo se potruditi da to bude što pre i da on što pre pomogne našoj ekipi u ostvarenju našeg cilja-kazao je trener Kuzmanović.

Golgeter Denis Ristov kazao je da se već šest nedelja ozbiljno radi i da misli da je ekipa spremna za nedelju.

-Od prvog minuta treba da krenemo da igramo napadački, u prepoznatljivom stilu, da otvorimo prvenstvo onako kako se očekuje od nas-kazao je Ristov.

Besplatan ulaz za sve ljubitelje Radničkog tokom cele sezone

Sekretar kluba Dragan Janković kazao je da je rukovodstvo kluba donelo odluku da kapije stadiona ove sezone budu otvorene za sve ljubitelje fudbala, ulaz se neće naplaćivati pa je to ujedno i najbolji poziv za sve poštovaoce Radničkog i sporta da pomognu Belima da ispune svoj cilj, a to je povratak u Prvu ligu Srbije, gde je Belima i mesto, kazao je Janković.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker