Gradska hronika

Jesenja putovanja do evropskih metropola

Sa prvim danima septembra turističke agencije već nude programe jesenjih putovanja  i to za svačiji džep, ukus i interesovanje. Kažu da je jesen  pravo vreme za avanturiste i radoznale duše širom sveta. Poput privatnog kluba za odabrane, jesen donosi bolje cene, manje gužve i prijatno vreme. tirana

Za  koji dan poslednje grupe turista odlazi na letovanje pa agencije nude povoljne aranžmane za jesenja putovanja. U turističkoj agenciji Globus kažu da će za koji dan otpratiti  poslednje grupe turista  na letovanje i da je sada  parvo vreme za obilazak evropskih metropola. Po povoljnim cenama može se otputovati do Budimpešte, Venecije, Milana, Istanbula, Toskane, Azurne obale, Beča, Praga ili  Atina. Cene aranžmana sa dva noćenja kostaju od stotinu evra pa naviše.

U Agenciji kažu da su i dalje  popularne destinacije  Istra, Ohrid, Sarajevo, Trebinje  i „Biseri Slovenije“. „Interesovanja ima i za evropske metropole i za destinacije u okruženju. Tokom celog septembra i oktobra ima zanimljivih ponuda a mnogi su zainteresovani da iskoriste slobodne dane i otputuju u novembru kada se u našoj zemlji neradno obeležava Dan primirja, tako da su i agencije pripremile arnžmane u tom periodu“ – kaže Maja Golubović, iz turističke agencije Globus.

Za Piroćance su interesantni i aranžmani iz Niša avionom. Pored popularnog Beča  u ponudi je i aranžman do Skandinavije. „U ponudi je obiazak Švedske i Danske od  6. do 9. oktobra, let je iz Niša  do Malmea, aranžman obuhvata tri noćenja sa doručkom a cena je od 390 evra“ – kaže Golubovićeva.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker