Lokalna samouprava

Javni poziv za poslodavce “Zaposleni po meri Vašeg biznisa”. Švajcarska podržava povećanje zapošljivosti mladih sa novih 50 miliona dinara

Projekat „Znanjem do posla“ (E2E), osmogodišnji partnerski projekat dve vlade – Švajcarske i Srbije – osmišljen da stvori preduslove za brže zapošljavanje mladih, objavio je novi poziv za poslodavce “Zaposleni po meri Vašeg biznisa”. U okviru ovog poziva, projekat E2E pruža finansijsku i tehničku podršku poslodavcima za organizovanje obuka na radnom mestu za mlade koji traže zaposlenje. Pomenuti program podrške olakšaće poslodavcima da kroz organizovanje obuka na radnom mestu, u svojim kompanijama, obuče mlade u skladu sa svojim potrebama dok će mladima pružila mogućnost da nauče one veštine koje se traže na tržištu rada i tako lakše dođu do posla. Projekat „Znanjem do posla“ za ovaj poziv izdvaja 50 miliona dinara.

znanjem do posla

Poslodavci iz Pirotskog okruga i dela Nišavskog okruga (grad Niš, Gadžin Han, Doljevac, Merošina), zainteresovani za organizovanje obuke na radnom mestu, mogu da se prijave ili dobiju dodatne informacije kod lokalnog partnera u Pirotu. Kontakt podaci lokalnog partnera su: UG Osveženje (Job info cenar), Bogojavljenska br. 3, Pirot, udruzenje.osvezenje@gmail.com, 010501820.

Prijave zainteresovanih poslodavaca će se primati do utroška raspoloživih sredstava, a najkasnije do 31.marta 2021.godine. Ocena podnetih prijava vršiće se na mesečnom nivou.

Smernice za podnosioce i formulari za prijavljivanje mogu se preuzeti sa internet stranice E2E projekta:www.znanjemdoposla.rs/poziv-za-poslodavce/

Ovo je treći poziv objavljen u okviru E2E projekta, podržanog od strane Švajcarske, čija je ukupna vrednost 14,3 miliona evra.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker