ITLokalna samouprava

Izuzetno značajan IT događaj u Pirotu: OD ĆILIMA DO STARTAPA – od tradicionalnog do inovativnog poslovnog okruženja

U Pirotu će, 23. decembra u hotelu Ana Lux biti održan verovatno najznačajniji događaj iz oblasti IT industrije – IT konferencija pod nazivom “Od ćilima do startapa” na kojoj će govoriti eminentni stručnjaci iz oblasti IT-a, pokretači startapova, ali i vrhunski marketari, stručnjaci iz oblasti marketinga. 

-Pre par godina, otvaranjem coworkinga i pokretanjem prve ICT konferencije u Pirotu, krenuli smo kao grad u razvijanje IT sektora. Ulagalo se u edukaciju, dobili smo Startap Centar, i možemo se pohvaliti da u njemu posluje par veoma uspešnih kompanija, sa bazama u Švajcarskoj i Južnoj Africi. Otvorili smo i edukativni centar kako bismo obezbedili mogućnosti za dalju edukaciju iz ICT oblasti, i godinu završavamo konferencijom na kojoj ćemo ugostili iskusne predavače i pokrenuti konverzaciju o startapovima i marketingu, ali i uraditi svojevrsni rezime urađenog u 2022. godini. Krenuli smo od ćilima, od tradicionalnog do inovativnog poslovnog okruženja, i preko digitalizacije kucamo na vrata startapova!-saoštavaju iz ZIP centra Pirot.

Kao predavači, dolaze iskusni veterani.

Marko Cvijić (NB Soft, World Economic Forum, KupujemProdajem, Balkan Bet, Level Shoes, Dexy Co grupa, Obuća Metro) i Sava Nikić (Netex, Delticom, KupujemProdajem, Converse, Univerexport).

Njih prate predavači iz startap sveta.

Teon Stamenović i Nikola Cvetković su Piroćanci (koosnivači kompanija IAM Devs i IAM Solutions, kao i startapa DocsCube koji je skoro dobio i prvu investiciju).

Pridružiće nam se i Bogdan Ćirić iz Zrenjanina, iskusni Project i Product Manager, i osnivač par startapova.

Uz njih, završno predavanje će održati i još jedan Piroćanac Nemanja Živković, CEO Funky Marketinga.

Konferenciju organizuje ZIP centar za mlade biznis inkubator, u okviru projekta “Program rada i upravljanja regionalnog inovacionog Start ap centra Pirot u 2022. godini” koji je podržan od strane grada Pirota i Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj. Partner u organizaciji konferencije je Business Talks Network.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker