Lokalna samouprava

Izgradnja Otvorenog kupališnog kompleksa – događaj koji je obeležio 2022. godinu

U novogodišnjem programu Regionalne televizije Pirot “Pirotska 023”, gledaoci i gosti programa, glasali su za jedan od ponuđenih 12 događaja koji su obeležili 2022. godinu.  Ubedljivo najviše glasova dobio je predlog – Najveće vodeno ogledalo u Srbiji, odnosno izgradnja otvotenog kupališnog kompleksa.

Na drugom mestu, našla se rekonstrukcija zgrade Doma vojske, a veliki broj gledalaca glasao je i za uspeh Ognjena Antića koji je postao svetski juniorski šampion u kik boksu. U studiju su bili službenici PU Pirot Djordje Mitrović i Nemanja Manojlović koji su 25. decembra bili na mestu hemijskog akcidenta kod Sopotskog Hana kada je iskliznuo voz i iz jedne cisterne curio amonijak. Gostovali su i načelnica Pirotskog okruga Dragana Tončić, gradonačelnik Pirota Vladan Vasić, predesnica Opštine Babušnica Ivana Stojičić, književnica Maja Cvetković Sotirov, direktror SC Pirot Nenad Djordjević sa karatistima Proletera, porodica Dumbar koja živi i radi u Pirotu, a došli su iz Južnoafričke Republike i rade na razvoju IT sektora, bend Neverne bebe, a gledaoce je pola sata uživo zabavljao pirotski akustični bend Brazilci.

Takodje, gledaoci su imali priliku da vide kako radi nova-stara kafana Padež, a emitovani su intervjui sa direktorom Tv Pirot Vladimirom Veljkovićem, zamenikom gradonačelnika Pirota Milošem Colićem i sa vlasnikom kafane Padež Kabirom Beširijem. I ovog puta najsrećniji gledaoci koji su glasali za događaj godine, dobili su poklone koje su pripremili prijatelji Televizije Pirot.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker