Lokalna samouprava

Investicije koje zdravlje znače-hala “Kej”

Dokumentarni serijal „Investicije koje zdravlje znače“ će se realizovati u tri emisija u trajanju od 8 minuta. Kroz emisije će biti predstavljena po jedna značajna investicija Pirota. U osam minuta će sagovornici predstaviti sportske objekte u Pirotu iz svog ugla, ali će o odabranoj temi govoriti i odgovorna lica i kompetntne osobe koje na pitanja mogu da daju informacije o značaju odabrane investicije za Pirot. Dokumentarni serijal „Investicije koje zdravlje znače“ biće premijerno prikazan na Televiziji Pirot.

Druga emisija „Sportska hala Kej“ 

Hala Kej izgrađena je 2006. godine sredstvima Evropske Unije i površine je 2329 m2. Objekat poseduje profesionalnu sportsku opremu i obeležene terene sa propisanim dimenzijama za odigravanje utakmica, u košarci, rukometu, odbojci i malom fudbalu. Takođe, objekat poseduje parket sa FIBA atestom.
Smeštajni kapaciteti za sportske priredbe su 835 sedećih mesta, a za druge vrste programa 3500 posetilaca.
U sklopu Hale je i mala sala za borilačke veštine, površine 180 m2. Hala je potpuno opremljena i trenutno je koristi više klubova: karate klub, boks klub, stonoteniserski klub.

hala kej
U aneksu Hale nalaze se i kancelarije za mlade, teretana i fitnes sala, a u planu je i izgradnja restoran-kafića. Takođe, hali pripadaju i tri osvetljena otvorena terena za odbojku, rukomet i košarku.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker