Ljudi velikog srca

I Pirgosi se uključuju u “bitku” za Lukina kolica

Navijačka grupa Radničkog “Pirgosi 1990” organizovaće 19. aprila u kafeu “Underground” humanitarnu žurku sa koje će kompletan prihod biti namenjen kupovini kolica za mladog Piroćanca Luku Lilića, koji od rođenja boluje od najtežeg oblika cerebralne paralize zbog cega je ceo svoj život proveo praktično u četiri zida. Kolica koja koštaju od 250.000 dinara pa naviše Luki su neophodna kako bi poboljšao kvalitet svoga života, mogao da izađe na Kej sa roditeljima i društvom, što je trenutno za njega samo san.

_DSC3349_resize

Kako su Pirgosi najavili, povod za organizovanje žurke je proslava 24 godina od postojanja ove navijačke grupe. Pirgosi pozivaju sve ljude dobre volje da dođu na žurku i pomognu da Luka što pre dobije kolica koja su mu neophodna.

Žurka počinje u 21:30 sati a za dobru atmosferu biće zadužena pirotska rok grupa “Dr. Chab”. Ulaz je simboličnih 100 dinara i sav prihod namenjen je porodici Lilić.

tekst, foto i video Aleksandar Ćirić

 

 

 

Slične vesti

3 Comments

  1. Само ми није јасно да ли је могуће да општина нема пара за ово дете????Нека укину једну једину прославу за 150 људи и купе детету колица

  2. Nemanja je i vise nego u pravo. Ako su Pirgosi koji su uvek uz Radnicki organizovali ovu akciji sa pozivom sugradjanima na humanost i covekoljublje, gde je sada uprava Radnickog da im pomogne ili da ih bar podrzi u tome. U svakom slucaju Pirgosi zasluzili ste moj naklon. Ja dolazim.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker