Ljudi velikog srca

HITNO potrebna pomoć našoj sugrađanki Jeleni Nedeljković. Humanitarna žurka u petak a u subotu akcija članica fejsbuk grupe “Mame Piroćanke”

Našoj sugrađanki Jeleni Nedeljković hitno je potrebna finansijska pomoć u njenoj borbi sa najtežom bolešću. Ovoj majci osmogodišnjeg deteta  odrađeno je nekoliko ciklusa terapija u Ačibadem klinici u Sofiji, ali su, iz razumljivih razloga, finansije odavno na izmaku. Jelenini prijatelji uputili su molbu Pirotskim vestima da se objavi ovaj apel, s obzirom da je pomoć neophodna u najkraćem roku kako bi se omogućio nastavak Jelenine borbe sa opakom bolešću. Jelena, kako kažu njeni prijatelji, narednu terapiju ima već u sredu 28. avgusta i za tu terapiju je neophodna novčana pomoć kako bi se sakupilo dovoljno novca i Jelena mogla da primi terapiju. 

Večeras, 23. avgusta u kafeu My place, održaće se humanitarna žurka sa ciljem prikupljanja novca za pomoć Jeleni. Žurka počinje u 22 sata a nastupiće Ritmico band. U subotu će se angažovati članice fejsbuk grupe Mame Piroćanke, koje će po ko zna koji put pokazati svoju humanost prodajom proizvoda domaće radinosti u centru grada, i to kod Guševice od 9 sati ujutru, a u centru grada od 18 sati popodne.

Tekući računi su za pomoć su:
360-0381643074511-93 mts banka
205-9001018902302-64 komercijalna banka

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker