Putevi u gradu očišćeni, oprez zbog pojave leda na kolovozima

Podelite

Ekipe Komunalca na terenu su još od početka padavine snega. Za razliku od drugih delova Srbije gde su pale velike količine snega, u Pirot, u samom gradu, to nije slučaj, ali su sve ekipe Komunalca intervenisale i intervenišu u slučaju pojave eventualnih problema. 

 

Kako kažu u Komunalcu, kada je reč o gradu, bačeno je oko 10 tona soli, putevi su čisti, jedini problem su niske temperature zbog čega, ono što se preko dana otopi usled dejstva soli i što se očisti, noću zaledi pa je neophodan oprez zbog pojave leda na kolovozima.

Čišćeni su i putevi ka selima, čak i najkritičnija deonica ka Toplom Dolu.

Ekipe Komunalca dežuraju 24 sata dnevno kako bi u slučaju padavina ili bilo kakvih problema reagovali što je pre moguće.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1