Privredna komora Pirot:Priznanja za najuspešnije

Podelite

Sutra 5.decembra, tačno u podne, u prostorijama Privredne komore Pirot, biće dodeljena priznanja najuspešnijim učesnicima Međunarodnog sajma etno hrane i pića, koji je okončan juče u Beogradu.

Na pomenutom sajmu je , sa našeg područja učestvovalo 12 proizvođača, a nagrade je dobilo njih četvoro. Priznjanja za izuzetan nastup, dodeljuju grad Pirot, Privredna komora i Opšte udruženje preduzetnika.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1