Pirotski IT stručnjak objavio autorski tekst u prestižnom svetskom magazinu – The Wall Street Journal

Podelite

Pirotski IT stručnjak Bojan Ćirić, o kome smo nedavno pisali i koji radi za najpoznatiju svetsku konsultantsku kuću Deloitte u Njujorku, objavio je svoj autorski tekst (zajedno sa još dvojicom kolega) na Deloitte portalu u čuvenom časopisu The Wall Street Journal.

Tekst se bavi vrlo aktuelnim trendovima upravljanja podacima na modernim platformama. Bojan, koji je inače jedan od vodećih sručnjaka u ovoj oblasti, održaće predavanje na ovu temu na jednoj od najprestižnijih svetskih IT konferencija STRATA koje se održava krajem marta meseca sledeće godine.

Bojan Ćirić

“Ovo je veoma značajan trenutak u mojoj profesionalnoj karijeri. Lep je osećaj kada u svojoj profesiji dostignete nivo da vaš rad ima globalni uticaj. Idemo dalje… Pozdrav za čitaoce Pirotskih vesti i moje Piroćance”, poručuje Ćirić.

Članak na sajtu The Wall Street Journal-a možete videti na sledećem LINKU.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1