Na Gradini spremni za novi veliki talas turista, u prethodna dva dana prešlo preko 100.000 putnika

Podelite

Na prelazu Gradina ka Bugarskoj zbog očekivanog naglog povećanja prelazaka i još jednog velikog talasa turista otvoreno je svih 12 saobraćajnih traka (po 6 u oba smera). Samo u toku prethodna dva dana po podacima Uprave carina Gradinu je prešlo 100.000 putnika, a poređenja radi, u toku prve nedelje avgusta prošle godine Gradinu je prešlo 150.000 putnika. Kakva je situacija na Gradini pogledajte putem kamera AMSS na sledećem linku.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1