Italijani šire proizvodnju u Pirotu, posla za još 250 radnika, priprema se još jedna hala

Podelite

Kupac pogona nekadašnjeg Prvog maja, italijanska kompanija “E Miroljo” namerava da uskoro opremi još jednu halu i uposli još 250 radnika, kazao je za TV Pirot Ljubiša Sotirov, jedan od rukovodilaca u kompaniji E Miroljo.

Nakon hale 1, u kojoj već radi 250 radnika, radiće se na rekonstrukciji i opremanju hale 2 gde će raditi isto toliko radnika, a radiće se ženski modni program za trgovačku mrežu ove kompanije.

-Neće se raditi takozvani lon poslovi. Hala je bila u dosta lošem stanju, izvedeni su radovi od poda do krova  i očekujemo da hala bude gotova do kraja meseca. Ostali su završni radovi. Ostalo je da stigne iz Italije moderna led rasveta nakon čega će se unositi mašine koje su takođe obezbeđene-kazao je Sotirov.

 

 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1