Lokalna samouprava

Grad Pirot nagradio najbolje đake – učenike generacija svih škola i osvajače nagrada na republičkim takmičenjima

Danas je na svečanosti u Gradskoj upravi Pirot gradonačelnik Vladan Vasić podelio nagrade najboljim đacima – učenicima generacija svih pirotskih škola, kao i osvajačima nagrada na republičkim takmičenjima.

-Prvi put ove godine smo organizovali zajednički prijem za đake generacija svih osnovnih i srednjih škola i đake koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima-kazala je pomoćnica gradonačelnika Milica Golubović.

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić kazao je da Grad Pirot nastoji da adekvatno nagradi učenike koji su učestvovali na takmičenjima znanja, i ne samo njih, već se po tradiciji nagrađuju i najbolji sportisti.

-Želim Vam puno uspeha u daljem školovanju, da upišete željene fakultete, da ih završite i da se nakon školovanja vratite u Pirot da nastavimo da zajedno uređujemo i unapređujemo naš grad. Imamo ove godine 59 nagrađenih učenika a želimo da na ovaj način motivišemo sve đake, da naredne godine uđu u konkurenciju za nagrade i nađu se ovde među nagrađenima-kazao je gradonačelnik Vasić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker