Politika

GO SPS – Pirot čestita građanima, članovima i simpatizerima Partije predstojeće praznike

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Pirotu i ove godine, prema ustaljenoj praksi, priredio je prijem za predstavnike pirotskih medija. Prisutnim novinarima obratio se predsednik Gradskog odbora, Vidojko Panajotović, koji je u najkraćem sumirao rezultate i aktivnosti u 2022. godini. Tom prilikom Panajotović je čestitao građanima Pirota, članovima i simpatizerima Stranke predstojeće novogodišnje i božićne praznike. 

Vidojko Panajotović je rekao da je lično veoma zadovoljan 2022. godinom, a naročlito rezultatima na republičkim izborima na kojima je GO SPS -a osvojio 15 posto glasova Piroćanaca.

“To pokazuje da Socijalistička partija u Pirotu ima ogromne potencijale i očekujem da na sledećim izborima rezultati budu još bolji. Imali smo opšte izbore u Gradskom odboru, izvršili smo izbore u mesnim odborima, a potom i u Gradskom odboru, a 17. decembra održan je i Kongres Socijalističke partije Srbije gde smo izabrali predsednika i Glavni odbor. Morate i sami priznati da su rezultati ove godine, stvarno, dobri. Imali smo mnogo drugih aktivnosti i to ćemo nastaviti i u narednoj godini. Predstoje nam lokalni izbori, za nešto više od godinu dana, i sve ćemo učiniti da rezultati GO SPS -a ovde u Pirotu budu i te kako dobri” – rekao je Panajotović.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker