Ostale vesti

Glasajmo da pirotsko porodilište dobije donaciju od preko 2 miliona dinara

U toku je humanitarni turnir u izuzetno popularnoj globalnoj video-igri, čuvenom CounterStrike-u. Turnir ima humanitarni karakter jer posetioci sajta turnira mogu da glasaju za neko od porodilišta u Srbiji, a porodilište sa najvećim brojem glasova, dobiće donaciju od najmanje 2 miliona dinara. Ta suma se povećava kako turnir odmiče i trenutno je “u igri” suma od preko 2,2 miliona dinara.

Bez obzira da li volite pomenutu igricu ili ne, možete glasati da upravo pirotsko porodilište dobije vrednu donaciju i to klikom na dugme “GO GO GO”, i da zatim u formi, u listi, izaberete pirotsko porodilište i klikom na dugme “Glasaj” date svoj glas.

Link možete naći OVDE.

Inače, na ovom turniru učestvuju vodeće srpske IT kompanije, odnosno njihovi zaposleni. Inicijalnu sumu za donaciju u iznosu od milion dinara uplatila je kompanija Quantox Technology, a donacije mogu dati i fizička lica. Ovo je treći turnir po redu i do sada su značajne donacije date Kliničkom centru u Nišu, za lečenje teško obolelih, porodilištu u Priboju i druge namene humanitarnog karaktera.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker