Sport

Gimnazijalac: Sudije savladale ekipu Gimnazijalca

Proteklog vikenda nastavljeno je takmičenje u Drugoj ženskoj ligi Srbije Jug – grupa B. Seniorke Gimnazijalca su u 11. kolu na gostovanju u Kragujevcu poražene od ekipe Radnički rezultatom 56:54.
ÐHä

Glavni akteri ove rezultatski „neizvesne“ utakmice su sudije Milan Stanojević i Žarko Tomašević koji su sramnim i tendencioznim suđenjem uz pomoć košarkašica Radničkog savladali naš tim. Dovoljno je reći da su našim košarkašicama svirali „samo“ 29 faulova, uz neverovatnih sedam faulova u napadu, sviranja nepostojećih faulova bez kontakta… tri košarkašice su igru završile pre kraja utakmice (Marković, Živković i Anđelković) dok su dve igru završile sa po 4 penala (Pavlović i Krstić). Ostale sramne odluke ovog sudijskog para ne vredi pominjati.
Kao dokaz sramnog suđenja je to da je službeni predstavnik našeg tima na toj utaskmici Zoran Marković, direktor kluba, stavio primedbu na suđenje, prvi put nakon sedam godina takmičenja.

Sa takmičenjem u Kvalitetnoj ligi pobedom su startovale pionirke Gimnazijalca koje su u prvom kolu u Zaječaru savladale ekipu BIN rezultatom 66:29.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker