Sport

Generacija 2014. godište pirotskih fudbalera izabrana za fer plej ekipu mini turnira ,,ISTOČNA SRBIJA 2022/23″

Dečaci 2014. i 2015. godište učestvovali  su proteklog vikenda na završnom turniru Minimaxi lige Regiona Istočne Srbije koji je igran u Jagodini 25.i 26. marta. Na  turniru su, pored pirotske škole učestvovale i najbolje ekipe iz ovog dela Srbije, FK Radnički Niš, FK Jagodina, OFK Budućnost Popovac, SF Junior Jagodina, FK Filip Filipović, FK Real Niš, FK Nacional Niš, FK Pro Socer iz Kruševca, FK Timok.

“U veoma jakoj konkurenciji naši dečaci nisu uspeli da se plasiraju na zavrsnom turniru za prvaka Srbije ali smo dobili vredno priznanje u generaciji 2014 .godište – FAIR PLAY EKIPA mini turnira ,,ISTOČNA SRBIJA 2022/23″ – kaže, trener, Miloš Nikolić.

“Za naše najmladje dečake 2015.godiste, ovo je bilo prvo učešće na jednom ovako jakom turniru, dobili smo medalje za učešće koje će sigurno mnogo značiti deci,i dati im motiv da rade još bolje i još kvalitetnije. Naša škola je ovim učešćem završila 23. sezonu Minimaxi lige Srbije i nastavljamo dalje sa svojim aktivnostima.Očekuju nas jaki turniri u Sokobanji u aprilu, zatim turnir u Popovcu koji se igra u maju, takodje ćemo učestvovati i na turniru u Jagodini početkom juna.  NaglaŠavam da će svi ovi turniri koristiti kao priprema za medjunarodni turnir “Nesebar kup” u junu mesecu gde ce naša škola učestvovati sa 5 generacija,2012,2013,2014,2015 i 2016. godiste.- zaključuje Nikolić uz poruku: “Igraj fudbal i budi srećan!”

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker