Sport

Fudbalerke Jedinstva dočekuju Levač – Direktna borba za opstanak

U direktoj borbi za opstanak, u 11. kolu prvenstva Prve lige Srbije za žene, fudbalerke pirotskog Jedinstva dočekuju ekipu Levač iz Rekovca. Utakmica će se odigrati u subotu, 12. marta, na glavnom terenu Gradskog stadiona sa početkom u 15. časova.

Fudbalerke Jedinstva osvojile su prošlog vikenda tri izuzetno vredna boda na gostovanju u Šapcu. To je značajno popravilo šanse da obezbede opstanak u prvoligaškom društvu. Levač je na pretposlednjem 9. mestu sa 6 bodova manje od Jedinstva koje je, trenutno, u sredini tabele, na petoj poziciji. Trener Jedinstva, Miladin Miladinović, kaže da njegov tim očekuje težak meč, ali da veruje svojim igračicama i očekuje pobedu.

“Levač se pojačao sa dve odlične fudbalerke, ali mislim da su šanse na našoj strani. Jesenas smo izgubili u Rekovcu sa 2:1 i ovo je prilika da se revanširamo i napravimo veću bodovnu razliku. Atmosfera u Klubu je odlična, nadam se da ćemo do vikenda biti kompletni, jer se polako u trenažni proces vraćaju Lea Pančev i Jelena Arizanović. Pozvao bih navijače da nas podrže, jer nam je ova utakmica veoma važna” – izjavio je Miladinović za Pirotske vesti.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker