Sport

Fudbaleri Nemačke u majicama sa likom Karija Pešića

Fudbaleri reprezentacije Nemačke su na Svetsko prvenstvo u Brazil otputovali u majicama s likom trofejnog srpskog košarkaškog stručnjaka Svetislava Pešića. “Novosti onlajn” saznaju: kako, zašto, u čemu je caka ove dobre ideje…

Fotografije Bastjana Švajnštajgera i trenera Bajerna iz Minhena su brzo “preplavile” društvene mreže, a upravo je as Bavaraca “krivac” što je Kari stigao i do najfudbalskije zemlje na svetu. Vezni fudbaler šampiona Nemačke je redovan gost na utakmicama košarkaške sekcije i njegova ideja je bila da nekadašnji srpski selektor, danas trener košarkaša Barejna, s njima ”krene” na Mundijal.

sp-pesic

Na fotografiji-Miler, Lam, Podolski, Gece i Švajnštajger

A sve je počelo kao interna šala… Naime, Bajern je majicu, na kojoj je ispod slike proslavljenog trenera i slogan “Lauft” (ajde, idemo) štampao povodom plasmana košarkaša u plej-of. A onda su svi poželeli da je imaju u svojoj kolekciji.

“Čuvena” majica je izazvala toliko interesovanje da su fudbaleri “pancera” naklonjeni Bajernu u njoj putovali do Brazila i na ovaj način, između ostalog, pružili podršku košarkašima iz Minhena.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker