Stablo crnog bora kod Rsovaca – prava turistička atrakcija Stare planine

Podelite

Gorostasno stablo crnog bora koje dominira dolinom Visočice nizvodno od sela Rsovci, pored seoskog groblja prava je turistička atrakcija ovog dela Stare planine. Može se videti i sa ulaza u Pećinsku crkvu, koja se nalazi sa desne strane Visočice. Stablo je staro više vekova, po priči meštana možda čak i 500 godina i pod zaštitom je države. 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1