Parada maturanata Tehničke škole (FOTO GALERIJA)

Podelite

Maturanti Tehničke škole večeras su, na oduševljenje ogromnog broja prisutnih građana u centru grada, salvama aplauza ispraćeni na proslavu maturske večeri. Osim centralnog gradskog trga, gde se okupilo najmanje hiljadu ljudi, rodbine maturanata, prijatelja i poznanika, ali i prolaznika koji su zastali da uživaju u lepoti pirotske mladosti, “dupke pun” bio je i park na Kaleu, koji je zbog svoje lepote postao prava inspiracija za sve pirotske fotografe koji su fotografisali maturante u balskim haljinama i maturskim toaletama. 

 

 


foto Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1