Sport

Filip Socek: Izgubili smo dobijenu utakmicu

Košarkaška liga Srbije

Kragujevac : Hala “Jezero”, 19 časova

KK SPD “Radnički” d.o.o. 94 – 92 KK “Pirot (20-25, 20-16, 21-16, 18-22) (15-13)

KK “Pirot”: Nikola Đonlić, Sanel Mukanović, Dušan Filipović, Dimitrije Đorđević, Lazar Rašić, Ivan Pendić (k), Miloš Vraneš, Martin Matović, Mladen Pantić, Vladimir Đorđević, Đukan Đukanović, Venkatesha Jois.

Ima još dosta do kraja prvenstva, ima šanse da se nadoknadi propušteno, ali bilo bi sve drugačije, mnogo lakše i izglednije da je Pirot večeras trijumfovao u Kragujevcu protiv uvek neugodnog Radničkog. Da li treba da se prisetimo utakmice u Hali “Kej”, jesenas, kada su se Kragujevčani digli iz pepela i posle ubedljivog vođstva Pirota uspeli da u završnici preokrenu rezultat u svoju korist. Nije baš tako bilo večeras u Kragujevcu, izjednačena i grčevita borba, teška utakmica, ali sreća nije bila naklonjena Piroćancima. U produžetku Radnički je imao više sreće i osvojio bodove. Uostalom to je košarka, zbog toga je ljudi i vole, kaže Filip Socek, trener naših košarkaša, ali je ogorčen jer je Pirot izgubio dobijen meč, kako je naglasio.

“Bez obzira na poraz mislim da smo nadigrali rivala, ali izgubili smo dobijenu utakmicu. Ne mogu da budem zadovoljan učinkom mojih košarkaša koji su dozvolili da nas sa dvadeset skokova u ofanzivi, u napadu nadmaše. O tome smo govorili u svlačionici, na treningu kada smo se pripremali, a upravo smo tu zatajili. Međutim, nema očajavanja, idemo dalje, već u sledećem kolu čeka nas težak meč protiv Tamiša”- izjavio je Socek.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de