Sport

Ekipa Pirot 3×3 osvojila treće mesto na završnom turniru MTS 3×3 streetball lige u Sokobanji

Ekipa Pirot 3×3  učestvovala je na završnom turniru MTS 3×3 streetball lige u Sokobanji 3. i 4. avgusta koji se održavao u akva parku Podina. Piroćanci su osvojili treće mesto porazom u finalu od  ekipe Krupanj Sokobanja. Završnu utakmicu igrali su bez Dušana Filipovića koji  zbog teže povrede nije mogao da nastavi takmičenje.

Prvog dana ekipa je u grupi zabeležila dve pobede protiv ekipe PER COMPANY rezultatom 22:8 a potom ekipu Aviator 3×3 Loćika savladala rezultatom 21:12.

Drugog dana svoj četvrtfinalni duel Piroćanci su igrali  protiv ekipe Breša 3×3 a meč su rešili u svoju korist rezultatom 21:17. Nažalost, ovaj duel je obeležila nemila situacija i povreda nešto teže prirode Dušana Filipovića kome je polomljen  nos, pa je naša ekipa susret i dalji deo turnira nastavila bez sjajnog šutera.

U polufinalu je ekipa Pirot 3×3  igrala  protiv ekipe Krupanj Sokobanja i sa samo trojicom igrača  Piroćanci su uspeli da pošteno  namuče svog protivnika ali nažalost izgubili su taj duel rezultatom 21:17, tako da su na ovom turniru zauzeli 3. mesto a u finalu je trijumfovala ekipa Krupanj Sokobanja koja je pobedila ekipu Nocco 3×3.

Foto: mts 3×3 street leagu

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker